Sunday, November 20, 2011

8
Day 486 : melakar blog =)

Go Back Home .....


Sumpah sedih gila wei, nak balik Shah Alam ni. Nanti homesick lagi lah lynn. Rindu juga nak jumpa kengkawan semua kat sana. Actually diri ni, langsung tak bersedia nak balik Shah Alam. Rasa nak nak duduk rumah lagi. Seksanya duduk jauh dengan family. Dulu time STPM, kemain nak belajar jauh2, nak rasa hidup berdikari, but now bila dah jauh sedih pula. Pagi kejap lagi, rasanya lepas subuh dalam pukul 6.30 a.m lynn akan bertolak ke Shah Alam. Rasanya dalam 4jam sampai lah. So i need go to sleep now!


 Barang-barang nak bawa balik Shah Alam

Hik3 nanti rindu Pooh and Tiger saya.




8 balas surat cinta:

Lyka | Ezura said...

masuk sem baru yee ? selamat berjaya . :)

munga roses said...

Yup, thanks dear xoxo :) !

Ichsan Afriadi said...

good luck :)

munga roses said...

Thanks ichsan :)

Youhazreenda said...

hmm tu lahh. aku sedih gila time packing hari tu.. sedih tinggal mamapapa aku dua orang depa ja kat umah.. :'( hukhuk

munga roses said...

Same :'( ! until now macam tak percaya aqu kat Shah Alam, haha teruk sangat dah :P . Eh harituh balik dengan sapa?

Youhazreenda said...

hehe kononnya boleh la nk dok jauh dari parents.. tapi haprak je lah. haha. aku balik dgn mizan naik keta.. huhu

munga roses said...

Pwh ingat dengan kak anis :)