Friday, November 18, 2011

2
Day 484 : melakar blog =)

Happy Birthday!




Genap pukul 12.00 a.m masuk lah umur saya 21tahun! Ohh tidak! Hehe, anyway hari jadi kali ni paling best! Gua dapat lappy baru! Haha, actually lappy Acer yang lama tuh ada macam rosak sikit. Nak guna boleh jer, tapi rasa sedih gila lah kan. So ibu belikan lappy baru. Hari ni, saya sambung birthday sekali dengan makngah saya. Harijadi makngah 09/11/2011. Tapi haritu, dia cakap nak sambung sekali, i mean buat makan sekali. Tiada apa yang special pun, yang penting saya dapat bersama family saya! itu dah cukup rahmat bagi saya, bersyukur sangat, walaupun tak dapat raikan bersama MyComel.



Thank ibu belikan kak long lappy :) 

Haha, dalam diam-diam adik ambil gambar! gedik lah kan.





2 balas surat cinta:

Youhazreenda said...

happy belated birthday kawan! sorry wehh.. i love you lahh! baguih2 jangan dok sedih2 lappy rosak dah no..

;D

munga roses said...

Haha, takpa. Aqu faham hang busy dengan nak pindah semua ag. Haha, lappy lama tinggal rumah. Sayang, tanak juai.