Monday, November 21, 2011

4
Day 487 : melakar blog =)

Stress!

Urghh sangat stress! Sampai je rumah sewa terus tengok eklas, sebab nak tengok timetable for this sem. Tapi bila tengok je timetable, rasa tanak belajar pun ada. Rasanya korang jangan terkejut kalau tengok saya kerja, sebab tanak masuk kelas! This sem lynn ambil 6subject, bagi korang mungkin macam biasa je. Tapi bagi lynn yang otak tak berapa pandai ni, alahai beratnya. Yelah, lynn bukan boleh kalau tertekan sangat. Ini sangat tak baik untuk kesihatan tau you all. Tetiba ja topik kesihatan, hik3. Sambung topik utama kita, lynn rasa nak menangis pun ada bila tengok timetable. Mana tak nya, kelas sampai pukul 8pm! Mana pernah sebelum ni kelas sampai pukul 8pm. Bagi lynn biar lah kelas siang pack, tapi jangan ganggu malam lynn! Masa malam untuk diri lynn, tak kira lah belajar ke, kerja ka. Saya amat titik berat masa rehat saya!

1. INTERNATIONAL BUSINESS
2. COST ACCOUNTING
3. INFORMATION TECHNOLOGY FOR BUSINESS
4. FINANCIAL MANAGEMENT
5. INTERNATIONAL MARKETING
6. PROFESSIONAL ENGLISH

Pehhh berdarah gua!




4 balas surat cinta:

Eza Zularyeza said...

biasa la tu prasaan xnk bljr tu mmg dh jd kwn baek student.huhu

munga roses said...

Haha you memang memahami lol :D !

KizZ said...

hye dear..
hee biaselah tu study..sabar ye..

em nway, baju face angelika ada lagi n eleanor tgl warna biru,putih n purple..

munga roses said...

Okey! Nak usya kejap.