Sunday, September 04, 2011

2
Day 391 : melakar belog =)


Mood of the day :


Shopping ! shopping ! shopping ! shopping !

Haha tadak sapa boleh halang Lynn Roses, untuk shopping walaupun raya kedua ! ‘ itulah aku ’ .. ciss ayat macam nak mintak sepak ja *sindir -,-‘ .. maaflah, Raya kedua pun nak sindir-sindir orang sudah, haha .. okeylah malas nak cakap apa ..

Korang percaya tak raya kedua lynn pergi shopping sedangkan orang lain pergi beraya, hehe .. elehh, saya tengok ramai jer orang melayu yang shopping kat Queensbay tuh .. so tak weird sangat lah kan .. Ayah lynn lah, tetiba malam, esok nak raya dia cakap nak belikan kasut untuk lynn ! haa, apa lagi ayah nak belikan tuh, mana boleh lepaskan, haha :D ! malam tuh jugak, ajak makngah g penang shopping .. ayah tanak ikut, sebab dia nak puasa raya kedua tuh, aisehhh -,-‘ tapi tak apalah, ayah bukan suka sangat kalau ikut shopping nie, melainkan barang dia jer, dia maulah ..


Time nie tengah tunggu makngah beli domino .. lambatnya ! so touch sikit lah, haha ..



Kitaorang plan naik ferri, sampai2 haa panjang berjela la pulak keretanya .. sambil dok tunggu nak naik ferri, kami lunch pizza domino tuh dulu, haha .. nasib makngah beli banyak tidak adoii ..


Pemandangan dari atas ferri, saja test camera baru *lalala  ( fujifilem 12M.P )


Nie kapal Star Cruises ! cantik kan plus besaq okey :)

Dok tengah tengok satu dress tuh ! bapak lawa okey >__< ! so beli satu :P



Ada satu gelang, besi bercorak bunga rose ! tapi makngah cakap : hang nak buat benda tuh ? buat penuh kotak ja ---> kena leteq :(

Taken by : zhafir ( budak gedik )


Cantik tak kasut nie ! huhu .. actually nak beli warna cream, lagi lawa okey ! tapi hantu punya Cina, dia letak anak dia depan mkngah saya .. maknanya potong line lah sial ! shit, aqu paling benci orang potong line, tau lah line dah panjang tapi first come first pay lah makcik ! lu langsi lu mati der -,-‘ ! teruk gila makcik cina yang tak cukup pakaian tuh .. last2 g beli kat vincci pacific, tapi tadak warna plak, ada warna biru ja .. hurmm biru pun biru lah ..

Pemandangan di waktu senja .. pukul 7.30 bertolak dari Seberang Prai .. 15minit dah sampai SP -,-‘ ! makngah saya race sebab dia nak tengok cerita korea dia tuh ..




2 balas surat cinta:

Anonymous said...

wah cantik gambaq
tp awat xa dak gambaq aq

munga roses said...

Hahaha, gambar hang ?? sapa nie zhafir ka :P