Tuesday, August 30, 2011

2
Day 386 : melakar belog =)

Mood of the day :


Salam lebaran buat semua orang ... hari nie merupakan hari yang mulia buat semua umat islam begitu jugak lynn .. tadi dalam pukul 8am lynn dan family lynn dah bertolak ke Masjid Sultan Muzaffar Shah ( masjid daerah ) untuk sembahyang sunat hari raya aidilfitri, yelah takot jem plak nanti kat tengah bandar tuh yang kiteorang bergerak awal sikit .. tahun nie kurang sikit sebab, ada masjid lain yang baru buka tapi still tetap padat mehh tadi .. nasiblah kami datang awal so dok saf depan dari atas :) ! lapang sikit pemandangan hik3 ... habis sembahyang raya, kami still tak boleh balik lagi sebab kereta kami kena tahan dengan kereta-kereta yang lain .. dorang nie memang tak reti parking kereta lah -,-' .. dekat 20minit dok dalam kereta usya ragam orang .. ada yang dok merokok ( padahal terang2 papan tulis ZON LARANGAN MEROKOK ) tapi slumber jer dorang rokok haihh, ada jugak makcik2 yang dok sembang tengah jalan ( kena gilis tak pasai makcik oii -,-' ) .. haha, pagi raya nie macam2 jenis ragam plak kan .. kitaorang lepas sembahyang raya nie terus pergi rumah wan saya :) ! yeahhh, hik3 tak sabar nak makan nasi beriani makngah saya *dia pakai dalam masakan nie ... 

Okeylah, di hari yang mulia ini, lynn nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua kenalan kat facebook, twitter and blog terutama sekali buat family lynn, kawan2 dekat lynn ( waninazifaili anak mamaihsan ) tak lupa juga kat my comel saya muhd syafiq, tahun nie kita pakai baju warna sedondon kan kan my masam :) ! hik3 .. lynn nak mohon ampun if ada terkasar bahasa, tersakitkan hati korang ker, or ada yang korang tak puas hati ker, mohon maaf zahir dan batin ..

Di pagi syawal yang indah ..

sebelum pergi sembahyang sunat raya, beraya dulu dengan my papa :) *hee lupa pakai tudung mehh 

nie masjid Sultan Muzaffar Syah dari depan *amik kat tenet :P

nie pulak dari sisi masjid *taken by adik saya Zhafir .. waktu nie semua orang dah kuar masjid, time tengah dok tunggu tuh lah Zhafir g amik ...

nie ketupat yang kita orang buat hehe, pagi semalam

nie pulak kek yang makngah saya tempah, hik3 chocolate cheese cake :) ! yummy





2 balas surat cinta:

youhazreenda said...

ang loq laq! tergelak aku tgk pic muka ang takdak sb ang tlupe pakai tudung. hahaha

munga roses said...

hahaha :D ! tuh lah pasal .. malas nak pakai tudung, sebab nak g mayang raya pakai telekung sudah ... nak pakai cantik2, nak p smayang raya lagi penting :)