Tuesday, June 07, 2011

2
Day 302 : melakar belog =)



Mood of the day :



Hai semua :) ! hari nie lynn nak share kat semua blogger tentang fesyen baru yang diperkenalkan oleh yuna ! actually lynn pun tak perasan tutorial nie kat youtube .. tapi semalam buka facebook, ada friend lynn Faizura Khalid yang share and keluar kat home facebook lynn .. so lynn rasa macam nak share kat semua blogger .. it's something new, so why not kita mencuba kan :) ! tak salah pun .. yuna pun nampak comel sangat ! jum kita tengok video dia :) !



Turban Style Head Scarf Tutorial



comelkan ?? cara nak pakai nya pun sangat2 simple ! tak payah susah nak letak pin .. shawl pun tak payah nak betul2kan, kang tersenget lah, herot petot lah .. haihh qenyah toi lah macam2 kekangan -__-'



2 balas surat cinta:

Posok momogun said...

suare Yuna cute.. haha~

munga roses said...

kan kan :) ! dan dia memang comel :)