Tuesday, June 14, 2011

2
Day 309 : melakar belog =)


<ood of the day :


gelak sesorang muaHAHA :D !


Selamat malam blogger :) ! hehe, entry kali nie ringkas jer .. lynn tanak cakap banyak, kita terus staright to the point okey .. adik membe lynn nie mintak tolong ajarkan cara lynn pakai shawl .. so lynn cari masa jugak, sebab lepas nie confirm lynn akan lagi sibuk sebab nak masuk sem baru dah, haihh -___-' .. anyway video nie dituju khas untuk Anis Shaheera .. disebabkan lynn tanak publish sangat video nie lynn terpaksa letak limit for those with link sahaja :) ! hehe, sorry private sangat lynn share in blog saja tau ! so sapa yang buka blog lynn and terbaca entry nie jer leh tengok .. hik3

sapa nak tengok video nie pun boleh, just click ---> here

Owh sebelum tuh lynn nak mintak maaf lah pasal video nie yer anis :P ! lynn tersilap pilih shawl derr, plus kalut dok siap2 nak kuar .. dengan senget nya saya kan, haha .. dok sengih2 jer sebab first time buat video nie haihh -_____-' ! pungah ..

Owhh lupa, sebelum keluar lynn sempat capture 2 3 pic .. tujuan nya saja gedik2 :P hik3









2 balas surat cinta:

Anonymous said...

hahaha picture slide show

munga roses said...

errr pa menatang hang cakap, aqu tak faham -___-'