Sunday, June 05, 2011

2
Day 300 : melakar belog =)

Mood of the day :



┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ ┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌  tala kucah cah ! meoww :3


Hahaha, tiba2 rasa nak menari pulak,okey entry saya pada kali nie bertajuk

' CONTEST BIJAK KIRA BERSAMA CIK DOT '

Okey, lynn rasa ini lah contest pertama sekali yang lynn rasa nak join sebab contest nie tersangat2 lah simple ! dan nie kali pertama lynn join mana2 contest yang ada selama lynn berblogging .. okey jum saya kenal kan orang yang buat contest nie iaitu Waeda Alias .. sapa2 yang teringin nak join contest nie tersangat2 dialu-alukan :) ! contest dia senang dan simple, tak banyak syarat pun yang dikenakan .. so, tadak lah qenyah bak kata orang kedah nah, haha .. tarikh tutup contest nie sebelum 31 JULAI 2011 haa lambat lagi kan jangan risau lah .. sapa2 yang berminat click here ..


-----------------------------------------------------------------------------------




Berapa orang dalam gambar nie ?


The answer is : 18 orang



2 balas surat cinta:

waeda alias said...

hee. tq lynn join =) gud luck k blogger comel =.=

munga roses said...

hehe tQ waeda sebab sudi usya blog nie ! tQ jugak sebab inform kat chat box saya tidak saya tatau tentang contest nie :)