Tuesday, February 15, 2011

8
Day 170 : melakar belog =)

Moof of d day :

Hello blogger ;)) hik3 ,, bear nie comel !! bab mood lynn hari nie kacau bilau kit , kejap rasa hepy kejap rasa macam nak kill someone !! grrrr macam biasa lah an ( housemate +_+ ) .. hari nie macam biasa lynn dok panaskan buntut je lah kat umah sampai berasap habeh katei lynn nie +_+ ... naseb bff kite encik pame teman kite sembang2 ;)) hik3 cian habeh kredit die ;pp ... maceh pame gegeh ! ^_____^'

Oppsss o,O LYNN di tagged oleh LittleGurl Innocent !! so terpaksa lah buat entry sebab ditag oleh die ...

Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
- hurmm ape erk ?? of coz lah barang mekap caye >_< ! then my lappy hik3 ;pp

Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri ?
- errr lipstick from mybelline ;)

Di mana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
- hurmm caye nak nak dalam taman yang penuh munga2 roses ! kalau tak ade munga roses pun tak ape lah janji munga an ;)) hik3 .. hurmm warna tema plak SOFT PINK , PUTIH and GREY ;) ouchh sangat romantik dan elegan ;)

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
- tidak ( cewahh dengan bangga nyer menjawab ) ahakzz ;D

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
- to my future husband ( until death ) ^___^'

Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
- errrr -,-' , mamy caye cakap : kak long sekarang nie tumpu jer pada pelajaran , jangan dok gedik nak bercinta lah ape lah ,, syuma tuh tak bawa ape2 faedah pun .. nanti lepas hang graduate , then dah dapat kerja , hidup pun dah stabil hang bercinta lah bagai nak rak , ibu tak kesah .. ( huk3 kena leteq dengan mamy +_+ )

Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
- Ladies ;)

Apakah nama penuh korang?
- alamak ! hak nie yang lemah nie owang nak tau nama cekk +_+ .. hurmm oke lah , SITI NUR AMALINA BINTI ZAINOL  .. okee fine awak menang dan dapat tahu nama penuh saye ;(

Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
- urmm sape erk ?? dengan seluruh family saye mesra auww >_< 

Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
- errr tak dak sape kot +_+ .. dapat jumpe my family hari2 pun kire seronok tau ;(

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
- err soklan ape nie ;pp ,, kalau kat umah yes lynn kena basuh sendiri tp pakai mesin lah ahakzz ;D .. kat umah pn sama tapi mamy yang letak kan ;pp

Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
- jepun ! nak nak negok munga sakura ! >_<

Pilih salah satu, peluk atau cium?
- hahaha ciss soklan maut nie beb !! kiss ,, haha opss gatai cikit xpe kot ..

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
- comel , lawak , peramah ;)

5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
- lappy
- beg tangan
- kasut 
- handset
- barang mekap

5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar? 
- All about him ( auburn )
- Iyiyiyi ( cody simpson )
- What's my name ( rihanna )
- All day ( cody simpson )
- Yeah3x (chris brown )

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
- werkk nak tau p tengok mukabuku ! 18 November ... tempat tuh rahsia ;)

5 orang blogger yang korang nk tag
- my yayunk comel ( youhazreenda )
- si cantikku ( Love Munga Querida )
- my mamy as ( as andrew )
- si adik maneh ( MissCuada )
- my bff gegeh ( pame aki )
- kenalan baru caye ( Kayrule Lurvect )
hik3 sorry terlebey sorang plak ... tak ape kan kalau tlebey ;))

Cerita sikit blogger yang pertama korang tag
- die sangat comel , kelakar dan manje ;))

- TAMAT -



8 balas surat cinta:

youhazreenda said...

okeyy akn ku jwb!!hehe :D

munga roses said...

you babe : haha okee jawab2 ,, xjawab namoo tawan

kay said...

hehehehehhehe

munga roses said...

kay : heee ;D

khairul akmal azman said...

ala..pinjam ayat je...
jum date...i blanje u mam fwen..

jiejiey ekstrajoss said...

hey...jiejiey da wat...lynn bace kat blog jiejiey k..!!!hahaha

munga roses said...

khairul : hahaha bila2 ?? kami nak dekat final dh ;(

munga roses said...

jiejiey : okeee otw ^_____^'