Friday, February 18, 2011

6
Day 173 : melakar belog =)

Mood of d day :
Letih -,-' , sangat2 mengatok sekarang tapi tetap nak post entry nie ....

First of all , lynn nak tanyer pendapat ape rasa nyer if orang yang skeliling kite tuh , tiru ape saje kite buat ?? misal nyer product yang kita beli , kasut , lipstick , beg tangan , seluar and macam2 lagi lah .. senang cerita die tiru gaya kita sbijik2 .. hurmm ape korang rasa erk ?? - ( mayah ? jelik ? tak rasa ape2 ? ) grrr -,- ... bagi lynn , if die tiru cikit2 xpe mybe die pun nak berfashion an ;)) tapi jangan sampai ikut syuma yang lynn beli die pun nak beli jugak grrr , that suffocating oke !!

Hurmm ade lah seorang nie , lynn beli lipstick maybelline esok nyer die pun beli lipstick , warna yang sama pulak tuh ,. ehh lain orang , lain lah warna nya mengikut warna kulit .. okee fine , lynn masih moleh terima then hari nie dia beli kasut yang sbijik dengan lynn cuma warna and jenama lain2 ... kasut lynn dari CarloRino , kasut die dari kedai mana tak kat giant tuh ,.. pastu menunjuk2 plak kan , kata nyer beli kasut baru , ceyesly sbijik dengan kasut lynn .. plus , pencuci muka pun die beli yang sama dengan lynn .. sebelum nie cakap yang muka dia sensitif , xboleh pakai pencuci muka macam lynn nyer , and ape tah lagi die dok mngutuk2 , fuhh panas telinga nie dengaq , last2 die pun pakai sama product dengan lynn , shitt !! ceyes lynn rimas giler bila ade orang yang nak tiru ape saje yang lynn pakai .. haishhh takan nak ikut syuma yang lynn pakai , tuh nama nyer mangambil adentiti lynn ( fear , if there are people who impersonate me +_+ ) kan ?? rasa macam kite tengok diri kita sendiri dan rasa identiti kita dirampas ;(



6 balas surat cinta:

si meter said...

pkai brg terpakai arr. tgk die tiru ke x. haha

munga roses said...

si meter : hahaha ngek lah ;D

kalau die pakai jugak macam na ???

Mila Ahmad said...

org cam 2 xde pendirian l0rh...

munga roses said...

mila : tuh lah dear ... grrr -,-'

jiejiey ekstrajoss said...

sbar k nyut2....nk wat camne an??..
nti,ble lynn beli brang or ape2 la,lynn jan la tnjuk kat die k...mst ok nyer...mmmm...p,evn dier tiru lynn camne pn...lynn ttp lain dr dier...lynn ttp comei dr dier....tu jer la....kkdang,evn kte pkai brg same pn klo x kne,mmg xleh pg jauh pn an...so,lynn sbar jer k..mmmm..
ker lynn nk jiejiey bg cramah kat die??...hahahahaha...pnye la mnyak fashion kat lam dnia ni,psai pa la dia dok tiru lynn jgak...an2...mengang jgak jiejiey dngaq...psai lynn mengang..hahahaha..mmm...anyway... papa pn..lynn ttp comei dr dia...lynn pkiq tu ja k..

munga roses said...

jiejiey : hahaha manyak lah , mukan kira comel ka ape .. tp cuma rimas bila orang asyik dok tiru ape yang kite beli and tak ... tapi in sametime die dok ngutuk2 kite ... macam ngek lagi orang macam tuh ,.. ceyes shit okee ... rimas -,-'