Monday, February 14, 2011

4
Day 169 : melakar belog =)


Mood of d day :

Grrr borink >_< !!! hari nie mngatok giler ,, tatau pesapa , mybe bab borink an ... so lepas update belog nie , aktiviti sterusnyer TIDOR !! (; ahakzz

Okee entry hari nie , lynn nak citer sal semalam ! grrrr sumpah lynn mengang giler2 vavi lah smalam ! ( opss sowi yer entry kali nie lynn guna bahasa2 yang agak kasar ) citer die pasai housemate lynn sorg okee -,-' ! ceyes die nie moleh dikategorikan sebagai manusia yang kuang hajaq la .. cuba kowg bayangkan die moleh smoke dalam bilik lynn !! brengsat kamu !!

" agak2 lah nak smoke pun , dalam bilik sape , kalau dalam bilik hang tuh aqu tak kesahlah .. nie masalah nyer dalam bilik aqu kot ! takan hang xreti nak respect owang ?? kepala hotak hang letak mana ?? tak padan dengan umur belasan , hang dah buat otai an ... hang nie memang jenis xreti nak respect owang ka ape ?? mak hang tak ajaq ka B****A .. kalau yer pun kawan bek hang s'bilik dengan aqu , skurang2 nyer hang tak payah buat bilik tuh macam bilik hang okee .. aqu rasa kalau hang smoke dalam bilik hang pun , roomate hang pun xpuas hati an ... dah lah balik2 jer hang bising tak tentu hala ( dah macam owang kena sawan ) ceyes shit lah hang nie , macam f**ker ar!! "

( ......... sedang tarik nafas dalam2 ,, pfttttt -,-' ) tenangkan diri sbentar .... lynn dah okee ;)) opss sowi okee entry kali nie 18sx jer ,, hahahahaha ;D .. sebarang kumen atau nasihat akan diterima dengan hati yang terbuka ,, perhaps ;)) ~~ lynn tau mesti ade yang tegur lynn an , pasai guna word2 yang agak kasar .. mungkin lynn tlalu ikut rasa mayah lynn nie ,, but its better than im fighting wif her , at least i can control my anger , and be citilized person ,, not like her .. errrr -,-'



4 balas surat cinta:

youhazreenda said...

jenis tk respect orang mcm ni la..
kurang di ajar..

munga roses said...

tuh la pasai , xpadan dgn umur ,, mmg xrespect org yg tua dari die lah

kamikaze said...

mara betul nampak nyer cik lynn kite nieh!
huhuh
orang cam tuh cik lynn tok sah tengking2~
dye bukan paham pun! cik lynn sound biar pedas tapi nada lembut! mesti berhasil punyer! hehhe

munga roses said...

kamikaze : hahaha xdak nyer lagi die mjawab lah , mmg slama nie lynn guna nada lembut ja ... but sape tahan lama2 macam nie ... etih tau >_< cuderr cukup melampau pngai die ... lynn pun dah sampai tahap yang lynn langsung xmoleh respect die sebagai perempuan melayu lah ... =)