Saturday, February 05, 2011

2
Day 160 : melakar belog =)

Mood of d day :

EMO !! grrrrr X{

Hurmm tepat jam 10.00 a.m , lynn selamat sampai di shah alam dengan menaiki kereta yang dipandu oleh ayah ( cewahhh dah mcm karang karangan ag +_+ ) adoiii awai an lynn smpai , ye lah btolak td pg dalam koi 5 lebey macam tuh lah .. sampai2 terus pegi kelah dengan family kat tasik shah alam ( tasik shah alam lagi grrr xdak tempat len ka ?? >_< ) haha ;D ... malas nak balik umah tuh yang ajak p tasik tuh ;pp ... actually lynn metoi2 tanak balik umah ;'( .. miss my family kat hometown sob3 ;'( .. skunk baru lynn rasa macam mana dowg2 sampai me'nageh2 tak dapat balik kmpung dowg ... dari rumah lagi lynn metoi2 berat hati nak datang shah alam .. percaya lah , duduk dengan family lagi seronok daripada dok dengan membe2 or membujang ... hurmm rasa perit sangat , kite tak moleh nak bermanja2 lagi dengan mom kite , dady kite , termasuk lah adik beradik kite ... duduk dengan owang nie rasa macam tak cukup kasih sayang sangat2 , macam jadi anak buangan T_T !! ( lynn mencikk sangat perasaan tuh !! ) .. tak dak satu pun mengembirakan bila kite dok umah sewa , slen bebas .. tapi lynn xcukee rasa bebas macam nie , lynn lebey cukee ade my parent , rasa selamat sangat2 , ade parent kite untuk kawal kite ... agak nyer , mudak2 muda skunk yang jadi liar mungkin disebabkan dowg kurang perhatian parent an ? ( sape setuju sila tonggeng buntut !! buat jangan tak buat lynn ade manyak mata oke !! MY EYES ON YOU ALL grrr ;pp ) hahaha opss tlebey cuderr auww >_< .. ehh2 ape lah aqu merepek nie -,-' .. sowi2 kite sambung balik citer balik oke ;)) ... lynn dengan family lynn dok citu sampai pukui 1 kiteowg baru ciap2 kemas brg nak pegi masjid negeri ;) yeahh bez cukee smbhyang kat msjid rasa cejuk ngat >_< !! tak pecaya kowg p lah ;)) , then kowg mesti rasa macam nak tido citu auww ( lynn tertido dalam masjid td smentara tggu ibu habeh baca quran td ;pp ) haha ceyes mmg nyaman giler cejuk dari tido bilik air-cond auww >_<  trust me !! ehh tadi an3 .. tyme lynn dok lipat telekung ade mudak2 prempuan sbelah lynn nie shomel sangat !! dowg dok jaga adik kesik dowg yang masih baby lagi .. nak tau akk name baby tuh ape ?? - ALEXANDER RYAN - perghh nama omputih wooo O,o !! kalah nama tok nek aqu wei +_+ ...  hurmmm shomel sangat baby tuh ;)) like baby auww :"> ( macam nak bawa larik baby !! waaa nak nak ugak >_< ) tapi naseb bek die ade mama die ;( .. ehh berbalik kat mudak prempuan 2owg tuh an .. tau akk dowg dok men2 belakon ,.. sowg tuh belakon jadi doctor sowg lagi belakon jadi prempuan yang nak bersalin .. hahaha ;D ceyes funny giler !! pastu dowg amik botol air , knon2 nyer baby lah , yang doctor tuh dukung bg kat si mama nie .. haha ;D lynn dok tsengih2 jer , klu ikut kan nak jer guling2 atas karpet tuh hahaha damn !! mudak2 nie mmg xleh blah lah , cakit pp lynn dok sengih2 jer +_+ ... nak gelak kang ggu owg dalam masjid -,-' ... lepas2 kuar masjid tuh lynn cite kat mamy ,, mamy gelak jer dengan daddy .. haha ;D ( sungguh tak sangka allah bagi mudak2 tuh imaginasi yang sangat tinggi ) .. they look so damn cute !! tambah2 pandai cakap plak .. moga2 dowg mbesaq dengan penuh keislaman yang sejati mukan islam ong2 jer -,-' .. mesti kowg tpinga2 an ' islam ong2 ' ?? hahaha ;D renung2kan lah ;)

Sekarang lynn nak rehat .. werkkk ;pp
etih >_< auwww ;(



2 balas surat cinta:

youhazreenda said...

yeayy ang dh smpai shah alam!hehe rinduu!

munga roses said...

you : hehehe ;pp

tapi xdak owg kat umah T_T kecuali mudak ptpl jew