Tuesday, February 01, 2011

4
Day 156 : melakar belog =)

Mood of d day :

 
Toink2 ;pp arnab wana PINK .. hik3

Heyy u all ;pp .. kali nie lynn nak bt post yg singkat jer ... mybe yang paling singkat yang lynn penah bt , hahaha ;D .. sejak2 nie lynn terlalu sangat bz , sampai ade yang terasa dengan lynn +_+ .. im so sorry , lynn mintak tolong sangat , faham keadaan lynn .. takan setiap masa lynn nak kena layan syuma orang an .. kalau macam tuh jenuh lah lynn ,,.. if ade peralatan yang macam doreamon tuh yang moleh buat copy lynn manyak2 tak pa gak an , lynn leh buat syuma keja dalam satu masa huhu ;pp ( ape nie tetiba mai doreamon plak grrr X{ ) arghhh dah merepek dh post nie aduhyaiii +_+ ..

Hurmm semelum nie mesti kowg tatau ape terjadi kat lynn ... citer nie dah lama dah cuma teringat plak hehe ;D .. hanyer yang terdekat dengan lynn jer yang tau ape yang terjadi .. beg lynn kena seluk !! damn !! dompet lynn hilang T_T ! perghh memang cedap la kan si $%^* tuh amik dompet lynn !! rasa nyer leh buat blanjer 3bulan kot .. hurmm memang macam $%^* la kan ... dah la lynn sayang sangat dompet tuh , hadiah daripada paksu caye >_< BONIA !! shit !! sayang nyer dompet tuh takdak kat sinie my paksu beli dari london ;( .. so sad tyme tuh tapi tak pa redha je lah .. hurmm , macam ne pun lynn rasa hepy sangat bab membe lynn belikan lynn dompet untuk lynn ;)) .. walaupun tak berjenama antarabangsa macam GUCCI , LOUIS VUITTON , ANNA SUI , PRADA , COACH , FENDI , GUESS , BONIA , D&G dan len2 lah , manyak sangat hehe ;pp .. tapi lynn sangat2 hargai pemberian die ... tak kesah lah harga die tak semahal barang2 berjenama tapi harga keikhlasan die tuh lynn tak dapat beli walaupun berjuta2 !! ( perghh ayat sentap sial ! ) acecece ;pp 

- LOVE PINK -

thanks ili anak mama ;))



4 balas surat cinta:

Anonymous said...

wooooi gelang jed tu hg bli kat ne......dri adik mu tersayang

munga roses said...

ada lah ...
cebok je lah ...
hahaha ;D kat mana2 jer ;pp

iedchan said...

comelnyeee blog..kene wat tutorial ni..heheh...i folo u :P

munga roses said...

iedchan : hehehe auww :">

aluuu lah ;)) ehh caye melum smpai tahap ptut bt tutorial .. ade yg lagi master dari cayee auww >_<

ehh ape link dear ??