Sunday, March 18, 2012

4
Day 607 : Melakar Blog =)


Phone baru?



Hai semuaorang! Hee i'm back. Hee kali ni nak bercerita pasal phone jer, okey? Hee actually nak post haritu lagi. Tapi saja tunggu masa yang sesuai. Ehh korang nak tau tak? Kekawan kat twitter confirm tau dah, ni nak bercerita kat blogger plak. Sebelum final haritu, phone lynn yang celcom rosak! Hishh rasa kudung jugak ahh time tuh. Haishhh then nak contact semua kekawan celcom susah, lepas tuh nak call semua nak pakai maxis. Actually no maxis, lynn dah set kan hanya untuk beberapa orang ja. Disebabkan celcom tadak guna, lynn terpaksa guna juga walaupun rasa hangat ja dalam hati ni. Haishh sabar ehh lina oii, hurmm. Lepas tuh plak! Time final, ada seorang invigilator kita ni, kasi jatuhkan phone lynn plak! Mau tak hangat, depan mata okey, start exam plak tuh. Nahhh, memang blur 15minit lah time exam tuh. Dok fikir macam mana lah phone kita tuh. Boleh plak invigilator tuh, memain bergurau senda 'cara cara nak memperbaiki handphone china'. Hehamboi dia, agak agak lah handphone china, ni handphone sony okey. Tapi lynn gelak jelah time tuh, blur sudah. Tatau nak buat apa, so dalam seminggu juga ahh  lynn tadak phone kan. Kudung dua dua belah tangan haha. Kawan pun susah nak contact kita. Nasib ada twitter, tidak tatau lah nak contact kawan macam mana kan? Haihhh sedih juga lah. Time tuh dok mohon ibu beli phone baru je, hehe opsss :P ! Lepas tuh, bila balik kedah ayah cakap macam ni nak kena beli phone lah ehh? Hehe, lynn apa lagi terus terloncat loncat depan ayah. Haha seksaited lah katakan. Hari tuh juga ayah ajak pergi beli phone, yehaaa :D ! Tapi yang bawa keluar duit ibu? Haa pelik tak? Haha, ayah selalu macam tuh, cakap ja belanja tapi yang bawa keluar duit ibu lah. Sebab dalam family kita, ibu yang pegang bahagian kewangan. Nahh dalam macam pentadbiran jer kan. Haha okey. Harap tak rosak dah :)



Sebenarnya nak tunjuk, lawa tak wallpaper kita? Hee lynn suka corak leopard or zebra print ni :)






4 balas surat cinta:

Youhazreenda said...

aku orang yang paling seronok!!!

HAHAHAHA

munga roses said...

Haha dia plak. Sebab kau orang first yang rasmi BBM aqu!

Anonymous said...

Untung la dia >_< (adik mu)

munga roses said...

Hahaha plak dah dia ni!