Thursday, March 15, 2012

2
Day 604 : Melakar Blog =)


Welcome Home Dear,


Tepat pukul 8.15am bersamaan 14March 2012, saya selamat jejak kaki di International Ariport Penang! Tak sabar rasanya nak jumpa ibu ayah, dengan adik adik, hehe. Lama gila tak jumpa dorang, last balik haritu masa Chinese New Year je. Rindu sangat nak jumpa dorang, lama kot tak jumpa. Sampaikan exam haritu asyik terfikir nak balik jer. Dah lah sebelum last paper, dapat panggilan dari ibu, tok wan tiri meninggal dunia. Agak sebak, terganggu last paper harituh, tapi macam mana pun terserah padaNya lah.Anyway, sambung topic first kita kan sebenarnya tadi sampai airport time tunggu ibu, rasa macam nak pitam ja. Actually, masa nak pergi LCCT tuh, dah datang awal, tapi ada beberapa halangan plak! Urghh, sekali nahh tak dapat check-in tiket kat mesin. Sumpah time tuh rasa nak nangis gila, hati dah cuak dah, darah dah turun naik dah. Hanya diri ni ja yang tau keadaan badan ni. Pergi kat kaunter service, then dia suruh amik kat P62. Nahh dah lah lewat 1jam, orang plak ramai. Atas kebaikan orang tuh, nasib boleh masuk terus amik tiket. Terima kasih ye anda :) . Disebabkan hal tuh, ia membuatkan darah lynn rendah. Sepanjang dalam flight, badan rasa lemah ja. Tapi fikirkan ibu nak datang, so kena kuatkan semangat. Tapi last last, ibu plak tersekat dalam jem time nak datang, so lama gila tunggu ibu. Kita kat gate4 dah nangis sorang sorang dah, sebab rasa nak nangis. Macam nak pitam ja. Setengah jam juga tunggu, nasib adik kita Mubin datang terus angkat beg kita. Tidak lagi kita nak nangis teruk sebab tak larat nak jalan jauh dah walaupun tak sampai 100meter je. Hurmm macam macam hal kan. Hee anyway, rasa happy sangat dapat jumpa parent kita :)



Lepas dari Airport Penang. Suasana Penang di pagi hari. Sesangat jem okey -___-'

Dalam perjalanan hantar makngah kita balik rumah wan kita.

Finally, sampai juga rumah kita! Yeahhhh :D





2 balas surat cinta:

aalia shahira said...

tahniah dapat balik jumpa family.hehe

munga roses said...

Hehehehe seksaited dah, balik balik terus lena sampai petang! Hahaha