Monday, March 07, 2011

2
Day 190 : melakar belog =)


Mood of d day :


Sekarang hanya nampak katil ja +_+ .. awat tak nyer sekarang dah pukui 3.58 am jam lynn lah , bapak ar bila lah lynn nak tido nie adoii .. arghhh habeh la ting tong lah lynn esok siang la kan .. 

Selasa nie lynn dah start final +_+ ,, warghh scary giler kot !! macam mana nanti if lynn tak dapat jawab ;( adikk mucuk !! kaka takot lah syunk ... habeh lah kaka nanti tambah2 subject accounting damn !! im gonna DIE !! arghh macam mana nak bagi otak account nie T_T ,, saya tak macam pame , die pandai account .. kalau lah ade poket doreamon lynn sanggup buat ape saja untuk tuh -,-' ! im serious oke ... korang tak rasa subject tuh menyusahkan ka ? okee bagi mudak account no wonder lah an , tak payah nak cakap ape lah .. kenapa mudak business perlu belajaq account jugak ?? why ? WHY ?? arghhh +_+ .. dengan ini lynn mintak bantuan anda suma kaum kerabat beta sila bagi cadangan :

Macam nak belajaq account dengan pantas tanpa menyusahkan kepala hotak lynn ??

Any suggestion ?



2 balas surat cinta:

ColourWarna said...

senang je.. akaun mengira kn.. congak je la hahhaha... :P

munga roses said...

mengira tak ade masalah pame ,, yang masalah nyer lynn tak faham konsep lah +_+ ! T_T