Saturday, March 12, 2011

4
Day 195 : melakar belog =)

Mood of d day :

Moning syuma ;)

Today im feel very sad .. bangun2 jer tadi pagi , roomate lynn dah siap2 tunggu ayah die datang amik kat Brunsfield ! GOSH die nak balik Qatar esok ;( sebak giler wei , tengok die dari atas .. then bape minit selepas tuh , roomate lynn yang sorang lagi pun siap nak turun T_T waaa .. korang sampai hati an tinggal aqu sorang2 dalam bilik nie .. nanti sape teman aqu tido , sape nak sapu warna kat kuku aqu , sape nak leteq kat aqu bila aqu tak makan ( seema ! ) , sape nak SERANG aqu kat katei nanti tyme tido , sape nak teman aqu gelak ,sape nak teman aqu ber'mukabuku' T_T ! sebak kot aqu tengok bilik nie sunyi .. korang memang an cukee buat aqu nageh T_T .. untung lah korang dah habeh exam awai then tinggal aqu sorang .. nak nak nageh T_T ! korang jangan lupe aqu wei ,, cepat2 lah balik sini , rindu korang lah wei ;(

p/s :

- izzaty ! nanti nak balik Malaysia jangan lupa bawa buah tangan dari Qatar auw !
- seema pun ! jangan lupe erk kami ;)
- opss , izzaty pinjam high heel ( NOSE ) , nak nak pegi midvalley ! dah gtau kan tadi ;)
- izzaty , jangan lupe POKE aqu nah kat facebook !
- seema kim salam kat shadir nanti ;)
- alorhh izzaty lupe tadi nak suruh hang letak pewarna kuku ;(





4 balas surat cinta:

youhazreenda said...

haha tu lah hang..aku dh smp kulim dh pn.ang tk blk2 lg..kn dh kene tinggai..hehe :D

munga roses said...

you babe : sampai hati hang kan ;( ngah sedih nie kot

youhazreenda said...

tkyah sedih2 sgt..ang yg nk blk lmbt.wekk!hehe.wehh rindu la kt ang!!

munga roses said...

you babe : werkk ;pp dah balik :)

nie hang dok dating la nie an -,- , untung lah orang tuh