Sunday, November 13, 2011

2
Day 479 : melakar belog =)

Lips ??


Hari ni, lynn tetiba rasa nak share kat korang jenama lipstick and lip gloss yang lynn guna untuk bibir lynn. Pernah dengar tak pepatah yang menyatakan ' bibir dan perempuan tak dapat dipisahkan '? Hik3, actually bahagian muka yang paling menarik pada perempuan ialah bibirnya. Korang setuju tak? Bila korang tengok perempuan bercakap mesti, korang tengok bibir dia kan kan? Terutamanya lelaki! Owhhh gatal ye, hik3.


Lipstick from, Maybelline


First lipstick yang lynn pakai. Yes it's from Maybelline, and for your information, this colour dah tak keluar di pasaran. Agak sedih, sebab lynn suka warna ni.

Lipstick from, Silkygirl


Lipstick kedua yang lynn beli. Colour dia not bad lah, walaupun tak sama seperti Maybelline tapi okey lah, sesuai dengan kulit lynn.

Lipstick from, Miss Rose


Lynn beli lipstick ni, sebab nak bantu kawan lynn. Dia ada jual barang kosmetik from Arab. So, lynn terjumpa lipstick ni, tambah2 nama dia Miss Rose kan, haha. Apa salahnya kan?

Lipstick from, MAC


Actually, lipstick ni lynn jarang pakai. So dah terkeluar dah kulit dia, hampeh. Kawan lynn kak as yang bagi lipstick ni, warna lipstick ni agak pucat warna nude. Lynn suka warna2 nude ni.

Lipstick from, Mentholatum


Lipstick kegemaran lynn! Nak tahu kenapa? sebab warna dia Vintage Pink. Kemana saja lynn akan bawa, lynn mesti akan letak handbag lynn.

Lipstick from, L'Oreal


Lynn beli lipstick untuk raya Aidilfitri hari tu. Hik3, tetiba rasa nak pakai new lipstick.

Lipgloss from, AVON

First lipgloss lynn beli, and until now masih boleh guna lagi. Lipgloss paling terbaik lah. Warna dia pun lawa.


My Precious Things!






2 balas surat cinta:

.: mama lynn :. said...

mama lynn x ley pakai lipstik.... allergic la syg. pakai la jenama apa pun . sedih tau, make up lawa2 tang bibir yg kosong. da x cantik

munga roses said...

Alorhh sayangnya. Lipbalm pun tak boleh ke mama lynn?