Thursday, March 24, 2011

2
Day 227 : melakar belog =)

Mood of d day :


Tengah dok melayan kebosanan , tibe2 dengar suara budak sebelah .. HAHA :D dorang memang pantang kalau daddy balik ! confirm dorang larik dari rumah =.= ( err lynn tak ajaq okey ) .. bercakap dalam hati , ' confirm dorang serang bilik aqu kejap lagi , kena simpan bear2 aqu nie ! >_<  ' .. dalam dok kata haihh lynn rasa macam nak pecah jugak lah pintu bilik lynn dorang serang -,- ... tapi tak ape lah budak2 lah kata kan :) and finally they invaded my secret place ! ( tempat saya simpan bear2 saya +_+ ) .. but its okey lah they still young : ) and aktiviti kami ialah berguling atas katil ! yehaa :D .. and lynn ade snap picture ... tapi tak sempat snap picture adik die -,- .. adik die keja nak larik ja macam mana nak snap haihhh -,-'



lynn : nama comel sapa ?
comel : nama saya najah :)



2 balas surat cinta:

khairul akmal azman said...

tomei la bdk ni lynn..
nti knl kan kt kay..
kay kan de ciri2 seorang bapa..
(poyo je)

munga roses said...

khairul : eee yerkk perah santan kat blog lynn plak an ..
memang die poyo pun lalala ;pp

comel kan :)