Monday, December 20, 2010

6
Day 113 : melakar belog =)

Mood of the day :


kawaii little gurl ;pp ahakzzz nomeii akk ;)
hehehe rasa hepy kot
ade macam2 rasa kot
excited kot
gedikz kot ..


hahahaha ;D bape manyak kot derr ;pp


Ehh3 kowg dengar larr mekk nk citer nie hehe ;) .. ritu kan3 kite owg kan3 pegi taman botani ! hahaha ;D seengal kan3 ;pp .... hehe ceyes gedikz jer an mudak lynn nie ;pp .. haha macam gitu la klu gedikz tlebey , dah upe macam monyet ag tgedikz sana sinie .. kihkihkih ;pp

Arghhhh cikit2 cukup la nak lebey plak erk ,... babap sekor2 kang haa meyah2 untut tuh kang haha ;D .. ehh3 kowg dgr la nie lynn nak citer ;) ehekk .. ritu hari maat pas habes clas ktowg p tman botani ;) ... kebetulan hari tuh hujan auww >_< eee ceyes igt tak jd lah plan ktowg tedih auww ;( .. tp munyer semangat nak nak pegi ugak ktowg tggu kat u-cafe ... tggu munyer tggu hujan tak bhenti ugak ;( arghhh tak kire nak nak pegi ugak so ktowg snggup qedah hujan yg renyai2 tuh auww ( heyyy jgn igt renyai2 tuh stakat mesa ka ? habeh basah kot kasut2 ktowg >_< ) tp tak pelah semangat nak pegi tuh tggi ! ( owhhh klu ade clas pastu hujan lebat ko tanak p yg nie ko nak p .. mmg macam cibai lah ;pp ) hahaha ;D ... smelum ktowg p taman botani ktowg p kajang dulu amik bf mbe ;) hehehe .... exctly dowg dh penah pegi dh tman botani tuh ... so mbe i nie lah yg citer , so tetibe jer gedikz nak pegi ugak haha ;D .. mula2 plan kami 4 owg jer yg pegi sekali anak menakan bf die nak nak p ugak ... so dengan kaka , parent syuma die angkut ! perghhh dalam hati nie agak segan lah ... padahal kite owg nak p enjoy2 mbe2 jer ... hahaha ;D pelik an lynn plak yg segan padahal ptut segan mbe i tuh bab parent bf die nak ikut , lynn plak yg lebey ahakzzz lawak siok ;pp .. tapi tak pelah janji dapat p cycling yeahhhh ;)) dah ler view die mmg perghhh shantek lah >_< ! klu photoshoot mmg shemart auww ;)


- Taman Botani ;) -

hahaha ;D semangat nak yuu snap pic !! tyme nie ktowg dh patah alik dh pastu bhnti sat akit untut la >_<

 candit pic , grrrrr X{ .. niee yuuu la gegeh cukeee amik scara candit ... ceyes nmpk muka gayang an >_< ! waaaaaaa ..

di snap oleh mizan ;) merangkap bf si yu nie hehehe ;D

weeee ;pp nomei akk ktowg ? hahaha ;D sengal men tanyer2 plak erk , moleh plak cam gitu hik3 ..

hahaha macam lawak la plak pic nie ;D ( mukan macam lawak mmg dah lawak pn kakaka ;D ) hehe ape lah yg pelik kat citu , padahal juz nak cumbat dt syiling jer pn ... yg yuu dok cibuk kire dt syiling die tuh , haha ;D

hehe ;pp ni anak menakan merangkap bf mbe i tuh ;) nomei an dowg hehe ..

hehehe tyme nie hujan renyai so kteowg bteduh kat pndok kejap hik3 smbil2 tuh ape lg tgkap dgn spntas kilat myambar butang 'klik' auww >_< ( perghh cewittt kilat pn munyik klik an haha ;D )

perghh alaa3 DIVA gituu yaww ... !

HAHA ;D masing2 excited nak snap pic ... pakai timer macam nie lah haha syuma gedikz bagai ... ( pic ni telah dicropkan +_+ sensor kit ;pp )

5 star !!! lynn paling cukee pic nie !! sumpah shemart lah >_< tQ to yuu ;) umuahxxx cyunk u lah dear !

hehehe nie lah youhazreenda ( perghhh full name tuh , bapak pemes lah ko lpas nie !! bersama bf ksygan die ramizan ;pp ) cewitt auw dowg nie >_< ..

bersambung ....



6 balas surat cinta:

youhazreenda yahaya said...

pemes??tkde mknenya.kihkih.aku pling suka ayat ni:
"owhhh klu ade clas pastu hujan lebat ko tanak p yg nie ko nak p .. mmg macam cibai lah "

hahahahhahahahahahaha!!!!!

munga roses said...

hahaahahhaha haippp tenyap cuderrr ;pp

adoiiii tuh la pasai klu ckp nk enjoy syuma moleh go !

adoiii xleh blah lah

Mila Ahmad said...

cik munga b0tani mane ea???

munga roses said...

mila : kat putrajaya syunk ;)

nik lan nik mat said...

laaa...ade sambngn ke

munga roses said...

haha nik ade jer :)