Thursday, October 21, 2010

2
Day 54 : melakar belog =)

Mood of d day :

Wahhhh shantek an pic nie ^,^ rasa xsabaq sgt nak blik umah .. nak peluk2 mamy ^,^ nak usik2 adik ... 

Hurmm dok xdok,sedaq xsedaq dh smggu kot lynn kat KL nie .. skunk nie lynn ngah otw balik umah dlm keta nie  okee ! wahhh sempat erk ko update belog an ... haha ;D ~~ aiseyhhh bowink kot tuh yg tgn nie dok menari2 taip belog .. ( tidak xkose ko an bz jer memanjang ) lepas2 lunch kat luar td truih btolak balik ke SP .. ohhh yeahhh xsabaq2 dh nie ^,^ .. mamy dady im coming home umuahhhhxx ;*  hehe ;pp ( warghh T_T  wan going home , brg aqu syuma xpac ag +_+ alamak hbs la den , kalut nt !! ) balik hari nie then sbtu dtg shah alam ;D warghhh giler bt keja 2 kali hahaha ;D ( naseb ko la persona nak kena pecut kat hgway nt , ko jgn bt pngai erk kete ku cyunk ^___^" ).. sepanjang lynn kat sinie mcm2 ragam n karenah manusia2 di KL yer tmasuk lah fashion2 yg agak menjulingkan mata wakaka ;D .. kete plak jalan mcm cemut >_< ambat giler ... sat2 brekk sat2 brekk haishhh tggu shit kuar pn mlepas ! -,-' aiyakk ... dh tu jalan plak sat kona sana sat kona sinie ... bygkan ler tyme tuh kat jln mecaq then nak pegi ikea pn kena pusing bt Uturn plak hampehhh =,=' ... dh ler nk kena tempuh trffic yg cecak tuh .. grrrr mcm nak p perang ! x__x .. nak bt drift pn tak lepas .. ekekeke XD ( naseb mukan lynn yg drive pftttt -,-' ) tp mest la coz dpt rasa environment kat cinie beside dpt ugak pegi umah mak saudara salu nyer die yg dtg umah ;D .. ehh kat KL nie panas giler kot ... hampir2 burn dh kulit nie waa T_T ( perlukan krim plembut ) perghh tak tahan kot ... even dok bawah bmbung pn dpt rasa bahang kepanasan tuh haa tmbah2 ag mlm pn panas +_+ ( neraka ag panas derr ) ... dlm perjalanan balik satg mybe sggah ipoh kot ^,^ hehehe .. adik ku tyunk !! tggu kaka kat ipoh yaw .. hahaha ;D im coming .. ehh de ape erk kat ipoh mest akk sana ?? hurmm xpelah nt smpai ipoh negok la apa yg ade ( perghh meyeng erk ko tnyer ko jwb an3 ) wakaka ;D

Kesempatan nie lynn nak kasi tau la .. mybe lepas nie lynn akan sibuk cikit la ye la mggu depan lynn akan reg 4 my stdy mehh ^,^v ... beside lynn takan bawa lppy nt kat sana ... so xleh la nk on9 fesbuk or nk update belog2 nie ( ceitt tashing dh nie T_T ) ye la mukan ape lynn tanak nt kalut .. dh ler semak nt first2 masuk stdy pastu plak if de lappy cnpem tgn nie gedik nak on9 ugak ( tgn xmoleh dharap metoi +_+ ) ... waa T_T im gonna mish u olz ... hehe xpee2 sapa yg ade my contct no. tuh kite cntact melalui fon je lah yaw =)



2 balas surat cinta:

sha purple said...

yoo...cik lynn dtg shah alam x gtaw..
ni nk mrh nie..hoho

Anonymous said...

sha : haha ;D tuh kan gtau dh werkk ;pp

lynn roses II