Saturday, September 25, 2010

4
Day 27 : melakar belog =)

Mood of d day :

kehausan tenaga +___+

Smenjak 2 3 hari nie letihh sangat2 .. adess +__+ aduhhh letih dengan persiapan nak smbung stdy .. yelah first tyme nak2 ngaji jauh dari my parent .. tidakk xde menda sgt nk prepare pn syuma kat umh jer .. skunk haa hambik , nie bru nk p stdy tak msuk kolej tuh la .. kang manyak menda nk kena bt .. ayokkk mamy !! cekk letih sgt .. dari pagi kuar sampai petang baru balik .. hbis lenguh satu badan cekk .. tgn2 , kaki2 , bahu syuma lah .. arghhh !! i need SPA !! i want to relax my body ... really2 tired today !

Pagi2 lagi kuar pegi klinik coz nak bt medical check-up ... adess +__+ qenyah metoi coz nurse tuh kata nak kena amik darah lah apa lah .. waa T___T menciikkk cekk xcukee jarumm !! namooo takot ... ' dup dap dup dap .. T__T ya allah engkau selamatkan diriku ini ' waaa T___T takot,mana tau kang jarum tuh patah ka an2 buwerkkk ;pp ... smentara tuh cekk dok dgn ibu ^___^ ... tiba2 kedengaran sora ' siti nur amalina ' .. aku dgn wajah sparuh pucat,ditambah jelingan aku kpada ibu aku... adess +_+ ' ibuuuu,hbs la kak long,sakit nt T__T ' merengek aku pada ibu ... then aku melangkah dgn pnuh gaya .. almklum la ade laki an kat situ ( ngokk ko lynn sempat ag hg nak tunjuk blagak disaat yg getir ini ) ... dgn tabah nyer aku dengar ckp nurse tuh .. ciss , die nk bt X-ray upa nya .. bt suspen jer .. pfttttt -,-' lega aku ... then amik berat dan tggi .. kali nie berat aku trun 2kg .. ayokkk stahu aku , bulan nie aku makan manyak giler ... lagipn slama bertahun2 nie berat aku maintain jer xpnh trun n nek .. nurse kasi warning supaya aku makan manyak ag coz BMI aku abnormal T___T ciss !! bape manyak ko nak aku makan .. dh hbs kuat kot aku makan .. dh la pp ku nmpk tembam haiyokkkk takan nurse tuh xpasan .. !!

After hbs syuma tuh , cekk disuwuh tggu giliran utk jmpe doc ... fuhh lega sgt coz lmbt ag giliran aku .. dalam stgh jam ugak ler rasa nyer tggu nak jumpa mrs.mariam .. wahhh itu nama doktor saya ^___^ hahaha ;D .. org nyer pn muda,xdelah tua sgt .. segak ^____^ .. sora die pn ayuu jer, sedap didengar ... bertuah somi die mmg ptut pn klinik die full salu sampai nak kena amik no kat kaunter plak mcm kat bank ... smentara tggu die hbs isi borang medical check-up tuh,aku dok tggu bila la die nk amik darah nie .. adess T____T .. then doc mariam bgtahu aku xpyah amik darah lagi cbb doktor akn amik darah if pic X-ray aku tuh nmpk lain,or aku de sbrang pnykit ... fuhhh !! lega ya amat sangat !! HAHAHA ! selamat eden daripada tusukan jarum sibinasa tuh .. wakaka ;pp



4 balas surat cinta:

ColourWarna said...

hahha berguling2 cek bace nye hahahhaha.. life yg best hahhaa... cite lg.,.
eh lgu hang letak nih cek nye feveret la..

munga roses said...

ngekkk cukup latuh .. eee >_<

ciss tuh lagu kami okeee ;pp buwerkkk

Anonymous said...

hi, new to the site, thanks.

munga roses said...

anonymous : hyep :)